• El Casal de dansa de l’AMPA Ventura Gassol ha esdevingut un èxit, amb totes les places exhaurides.
  • Hi participen infants de 3 a 14 anys des del 29 de juny i fins al 31 de juliol.

Com cada estiu, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del nostre municipi ha organitzat una nova edició del Casal de dansa, que imparteix Olga Borràs. Una proposta de lleure per als més petits de casa que va començar el 29 de juny i s’allargarà fins al 31 de juliol, i que vol ser una mena de continuació de la formació en dansa que ja s’acostuma a fer durant el curs lectiu.

Per primera vegada, l’oferta s’ha fet per setmanes i no per quinzenes, i val a dir que ha estat un encert, ja que les places fa ben bé una setmana que estan exhaurides. Així, cada setmana una vintena d’infants d’entre 3 i 14 anys poden gaudir cada matí, de 9 a 13 hores, de la dansa i també de manualitats. “Ballem molt, diferents modalitats de dansa”, explica Borràs, “i juguem a investigar sobre el cos, alhora que preparem un espectacle per setmana i ens elaborem la nostra pròpia indumentària”.

Pel que fa al compliment de les mesures sanitàries, que segueixen escrupolosament, s’han organitzat en dos grups que entren al centre per llocs diferents, cadascun amb la seva monitora. A més, han compartimentat el gimnàs en quadrats, de forma que cadascú té el seu espai, i poden mantenir la distància social. Finalment, han reforçat el rentat de mans i l’ús de la mascareta amb jocs i contes per tal de fer-ho més entenedor, sobretot als més petits, i que tot plegat ho visquin com una aventura.