• Nens i joves d’entre 4 i 16 anys gaudeixen aquests dies del tradicional campus, que ha arribat a la XIV edició.
  • A finals d’agost i principis de setembre tindrà lloc l’Aftersummer Campus.

Com és habitual, el Club Bàsquet Morell no descansa a l’estiu i organitza tot un seguit d’activitats per tal que petits i joves continuïn vinculats al seu esport preferit durant els mesos de vacances. I aquest 2020, malgrat les circumstàncies sanitàries que vivim, no ha estat una excepció.

Així, el passat dilluns 13 de juliol va començar el XIV Campus del CB Morell amb 80 inscrits, “tot un èxit de participació tenint en compte la situació del moment i que, per motius aliens a l’organització, no hem pogut confirmar a les famílies la realització del campus fins pocs dies abans del seu inici”, remarquen des de l’entitat.

Aquesta activitat s’ha previst en tres torns setmanalsdel 13 al 31 de juliol, en horari de 9 a 14 hores (amb opció d’acollida de 8 a 9 hores) i dirigida a infants i adolescents d’entre 4 i 16 anys.

El bàsquet és l’activitat principal i es realitzen entrenaments per grups de nivell (iniciació, aprenentatge i perfeccionament) on, a més, es treballa la tècnica individual. A més, també s’organitzen de jocs i activitats multiesportives, tallers, manualitats, jocs tradicionals, gimcanes, circuits, piscina, concursos i competicions. I com a novetat, aquest any s’han introduït activitats en anglès per a les edats de 4 a 9 anys.

A més, i com és habitual en els últims anys, a finals d’estiu arribarà una nova edició de l’Aftersummer Campus, que tindrà lloc en dos torns setmanals del 31 d’agost al 10 de setembre. Per a més informació sobre les inscripcions, que continuen obertes, es pot consultar la web del club.

Campus segur

En aquest campus se segueixen totes les mesures sanitàries entorn la Covid-19 marcades pel Departament de Salut, i els protocols establerts per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. A més, tots els monitors són titulats, i els participants han estat donats d’alta en una assegurança esportiva i d’accidents.