• S’habilita un recorregut d’entrada i sortida per facilitar la mobilitat dins de l’equipament.
  • Caldrà seguir totes les mesures establertes per tal d’evitar contagis de Covid-19.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, aquest cap de setmana, l’Ajuntament del nostre municipi ha elaborat un pla per tal de facilitar les visites al cementiri i evitar al màxim els contagis de Covid-19.

En aquest sentit, s’ha habilitat un recorregut d’entrada i sortida del cementiri per la porta gran que hi ha al costat del tanatori, així com un circuit per dins de l’equipament per tal de facilitar la mobilitat i reduir aglomeracions. L’aparcament recomanat és davant del tanatori i, a més, per controlar els accessos es compta amb personal de seguretat i reforç amb voluntaris de Protecció Civil.

Dins del cementiri, l’aforament del qual és de 223 persones, es prendran diverses mesures higièniques, com ara la neteja periòdica de papereres, instal·lacions mòbils com ara escales, aixetes d’aigua…

Així mateix, l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat és obligatori. També es recomana dipositar flors en els nínxols respectant la distància interpersonal i fent ús de gel hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena, així com limitar el temps d’estada i l’ús de bancs i seients. Dins del recinte no es pot menjar ni beure i, en cas d’utilitzar les escales, també s’ha de fer servir el gel hidroalcohòlic abans i després del seu ús.