• Davant de les recomanacions de la Generalitat, la regidoria de Cultura i Festes readapta l’acte per tal d’evitar riscos.
  • El consistori es compromet a reprogramar el grup més endavant, per tal de poder realitzar un gran concert.

Després d’haver fet pública la decisió d’ajornar els actes de la segona setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, l’Ajuntament ha anunciat que El Pot Petit oferirà una actuació en streaming aquest dijous 30 de juliol a la tarda.

El conegut grup de música familiar s’ha avingut a canviar el format de la seva actuació, que havia de tenir lloc en un recinte tancat a l’avinguda Catalunya del nostre municipi, per tal que les persones que hi havien d’assistir en puguin gaudir igualment, encara que d’una altra manera.

Així, davant de les recomanacions de la Generalitat, tant el consistori com el grup s’han posat a treballar conjuntament per a poder realitzar l’espectacle en streaming. L’enllaç per gaudir del concert es farà públic uns minuts abans del seu inici, a les 19.30 hores d’aquest dijous 30 de juliol, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament del Morell i el Centre Cultural del Morell.

“D’aquesta manera reforcem, un cop més, la nostra aposta per la cultura, i seguim donant suport als artistes del nostre país”, reivindiquen les regidores de Cultura i Festes, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

A més, l’Ajuntament s’ha compromès a reprogramar per més endavant una actuació en el format tradicional.