• El Servei d’Ocupació Municipal ofereix càpsules d’orientació laboral.
  • La regidoria d’Ocupació i Formació vol donar suport a la ciutadania que estigui en procés de recerca de feina.

El Servei d’Ocupació Municipal del nostre consistori, a través de la regidoria d’Ocupació i Formació i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès, ofereix diverses càpsules formatives d’orientació laboral, i en concret de tècniques de recerca de feina, a partir del mes d’octubre.

“La idea és que la ciutadania pugui accedir a petites activitats formatives que els puguin ser d’utilitat a l’hora de buscar feina”, explica la regidora de l’àrea, Mònica Casas, “sobretot en el context actual en què ens trobem”.

Se’n faran un total de sis i aprofundiran en qüestions com ara com fer un currículum o una carta de presentació, com buscar feina per Internet, com sobreviure a una entrevista de feina o com trobar feina a través del mòbil. A més, l’última activitat serà una sortida a la ciutat de Tarragona per tal de donar a conèixer i situar els serveis de recerca de feina que hi ha a disposició de la ciutadania.

Els detalls es poden consultar al tríptic que s’ha editat des del consistori, i per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació Municipal al 977 84 06 17 (ext. 215) o bé escriure un correu electrònic a somunicipal@morell.altanet.org.