• El CD Morell finalitza demà el seu tradicional campus de tecnificació, que va iniciar el passat 29 de juny.
  • Més de seixanta infants i joves de 4 a 16 anys han gaudit durant quatre setmanes del seu esport preferit.

Aquest divendres, i després de quatre setmanes, es posarà el punt final al tradicional Campus d’estiu del CD Morell. Enguany hi han participat més d’una seixantena de nens i joves que diàriament, de 9 a 13.30 hores han gaudit de multitud d’activitats de lleure, sempre al voltant del seu esport preferit: el futbol.

Un total de vuit monitors s’han encarregat que la diversió no faltés en cap moment. Així, la jornada acostumava a iniciar-se amb un parell d’hores de tecnificació, és a dir, millorar la tècnica i velocitat d’execució de les jugadores i jugadors, i després d’esmorzar era el torn de propostes més lúdiques, com el futbol tenis, jocs de punteria o partidets. I per acabar el matí amb el llistó ben alt, una hora ben refrescant a la piscina.

Val a dir que una de les principals prioritats del campus realitzat al nostre municipi ha estat vetllar per la salut de tots i totes, seguint totes les mesures sanitàries indicades, la qual cosa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de tots els participants.

Finalment, des del club es fa una valoració molt positiva, ja que “la canalla està tornant a la normalitat de la mà de l’esport que practiquen, i això és molt enriquidor tant per a ells com pels monitors”.