Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Document del mes - Festa de la Gent Gran - Ajuntament del Morell

Document del mes - Festa de la Gent Gran

Aquest mes us parlem de les dones més sàvies i els homes més savis del Morell.

Les fotografies corresponen a la Festa de la Gent Gran de l’any 1998. Són unes imatges Polaroid en color d’un format de 8 x 15 cm. En elles es capten tres dels moments més representatius de la celebració: la missa major a l’església de Sant Martí, la fotografia de grup davant del castell de Montoliu i de l’església i el dinar popular, aquell any a la rambla Joan Maragall.

I és que, des de fa més de vint anys se celebra, pels volts de l’11 de setembre, la festa en homenatge a la gent gran. Un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Benestar de l’Ajuntament, el programa d’actes del qual es manté amb poques variacions any rere any. S’inicia amb una cerimònia religiosa a l’església de parroquial de Sant Martí Bisbe i un concert de la coral morellenca Guspira. Tot seguit, es fa el dinar de germanor amb ball i orquestra. Alguns anys, segons els programes d’actes que us presentem, també es reparteix coca amb xocolata per berenar.

El menú consisteix en un plat de carn o peix a escollir. Segons els tiquets dels anys 1999 i 2006, els plats van ser conill amb escamarlans i fricandó de vedella, i pollastre amb guarnició i suquet de peix.

Tota aquesta documentació ha estat extreta del fons de l’Arxiu Municipal del Morell i està disponible per ser consultada sota petició prèvia.

   

   

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760