La dona i l’esport, protagonistes d’una xerrada organitzada pel CB Morell

  • El Club Bàsquet Morell aprofita el Dia Internacional de les Dones per parlar del paper de la dona en el món de l’esport.
  • La xerrada comptarà amb l’assistència de la coordinadora de l’Institut Català de la Dona a Tarragona, Lídia Bargas.

El Club Bàsquet Morell, juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès i l’RT de Tarragona de la Federació Catalana de Basquetbol, han organitzat per aquest dimarts 5 de març una xerrada-col·loqui titulada “Empoderament de la dona en el món de l’esport”.

L’acte, emmarcat en la celebració del Dia Internacional de la Dona, que es commemora divendres 8 de març, posarà sobre la taula el paper de la dona en el món de l’esport.

Hi participaran Rosa Maria Sánchez, presidenta del CB Morell i directiva del Consell Esportiu del Tarragonès; Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, llicenciada en Ciències de l’activitat física i l’esport, professora de l’INS Cal·lípolis i regidora d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet; Paula Rodríguez, membre del comitè d’àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol; Yolanda Pueyo, jugadora i membre del cos tècnic del CB Morell; Ester Casellas, exjugadora i membre del cos tècnic del CB Morell; i Cristina Adillón, fisioterapeuta CB Morell, de la Federación Española de Baloncesto, de la Federació Catalana de Basquetbol i màster en activitat física i salut.

Un debat que moderaran Conxi Navarro i M. Carme Agramunt, membres de la junta directiva del CB Morell.

L’acte tindrà lloc aquest dimarts 5 de març a les 19.30 hores i al Centre Cultural del Morell, i comptarà amb la presència de la coordinadora de la Representació Territorial de l'Institut Català de les Dones a Tarragona, Lídia Bargas, i el cap de la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760