Rhumans fa reflexionar sobre el paper dels pallassos

  • Més de 200 persones gaudeixen del muntatge de la companyia Rhum & Cia.
  • L’obra de teatre Lapònia serà el pròxim espectacle que es podrà veure al Teatre-Auditori, el 30 de març.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

L’espectacle Rhumans de Rhum & Cia va fer parada aquest dissabte al Teatre-Auditori del nostre municipi. Una proposta de circ que va fer reflexionar les més de 200 persones de públic que van assistir a la representació sobre “què és un pallasso?” o “quina funció té aquest personatge a la nostra societat?”. El muntatge tanca la trilogia de la companyia després de Rhum i Rhümia, aquest últim, un espectacle de què també van poder gaudir els morellencs el 2017.

   

Una funció molt treballada, segurament amb un punt més melancòlic que les dues anteriors, que va portar damunt de l’escenari des de contorsionisme a hipnosi, passant per combats de boxa o aparells de desestrès. A més, en el transcurs de l’obra hi va haver nombroses referències al públic i, fins i tot, la participació d’algun voluntari.

   

Tot plegat, una proposta per a tots els públics però pensada, especialment, per a uns espectadors adults, fugint de la mentalitat que els pallassos només s’adrecen a infants de fins a 10 anys.

La pròxima cita al Teatre-Auditori serà dissabte 30 de març amb Lapònia, una obra de Cristina Clemente i Marc Angelet que contraposa dues maneres d’educar els fills, debat sobre la veritat i la mentida, i posa sobre la taula la forma de viure les tradicions i els valors familiars.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760