Torna la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats

  • El nostre municipi organitza la segona edició de l’esdeveniment pels dies 3, 4 i 5 de maig.
  • El programa es complementarà amb degustacions de productes locals, música, tallers, castells o una trobada de vehicles antics, entre altres activitats.

Els dies 3, 4 i 5 de maig tindrà lloc la segona edició de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell. Un esdeveniment que es va estrenar ara fa dos anys amb una molt bona acollida, ja que en un cap de setmana va reunir més de 4.000 visitants.

La segona edició s’ha presentat aquest dimarts i continua en la mateixa línia argumental que la primera: “la voluntat de projectar les empreses de casa nostra, les sinergies econòmiques del territori, els productes locals i també l’associacionisme en general del nostre municipi”, tal com remarca el regidor de Comunicació, Eloi Calbet. I és que una de les principals novetats és la inclusió d’entitats, associacions i clubs esportius a la mostra.

   

La mostra, impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica, amb el suport de tot el teixit comercial i empresarial local, “aposta pel quilòmetre zero en tots els sentits, des dels productes que s’hi trobaran fins als músics o els espectacles que s’hi podran veure”, exposa la regidora responsable, Susanna Ferré.

A punt de tancar les inscripcions, les xifres ja ronden els 60 expositors, sumant els estands de comerços i empreses locals que se situaran a la rambla, artesans que estaran aplegats a la plaça del Castell, i també restauradors, concentrats al jardí de l’Ajuntament en una zona gastronòmica on també es faran actuacions musicals.

En aquest sentit, val la pena destacar que “des de consistori som conscients de les dificultats del petit comerç, i li volem donar suport i posar-li totes les facilitats possibles, per això la inscripció a la Terrafira és gratuïta”, continua Ferré.

   

   

La mateixa regidora també posa un èmfasi especial en la programació que acompanya la mostra, amb activitats per a tots els públics, degustacions, castells, una trobada de vehicles antics, gegants, música... En definitiva, “un valor afegit que donem al nostre esdeveniment i que ens diferencia de la resta de fires que es realitzen al territori”.

A la segona Terrafira s’hi destina un pressupost de 40.000 euros, una xifra superior a la de fa dos anys. Un augment que es justifica amb l’increment tant d’expositors com d’activitats que complementen la fira. Tot plegat, “amb la intenció de consolidar-la i donar-li projecció més enllà del municipi”, insisteix Calbet, que no descarta que més endavant es pugui convertir en una fira de caràcter anual, i no biennal com fins ara.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760