Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Quatre anys fent realitat els somnis - Ajuntament del Morell

Quatre anys fent realitat els somnis

  • L’AMPA de la llar d’infants El Morell materialitza diverses propostes en el marc de “La llar dels teus somnis”.
  • Aquest dissabte 13 d’abril el centre realitza una jornada de portes obertes per donar-se a conèixer entre les famílies interessades a portar-hi els seus fills.

Per quart any consecutiu, l’AMPA de la llar d’infants El Morell, juntament amb educadores, infants i famílies, ha organitzat una nova edició del projecte de cocreació “La llar dels teus somnis”, que té per objectiu construir un espai ideal per al centre. Una iniciativa que s’ha dividit en tres etapes i que ha implicat tota la comunitat educativa.

La primera fase va ser una pluja d’idees, en què tothom va poder aportar el seu somni o proposta per a la llar que desitja. En segon lloc es va escollir el somni, tenint en compte quines són més adequades a la línia educativa del centre. Finalment, el passat dissabte 6 d’abril, va tenir la darrera fase, que consisteix a fer realitat els somnis escollits.

   

Així, totes les persones involucrades en el dia a dia de la llar van passar el matí conjuntament, col·laborant per construir alguna de les propostes escollides. En aquesta ocasió, es van crear un sorral i un tipi per al pati, un calendari d’aniversari i unes cortines per a una aula.

   

Des de la llar d’infants, la seva directora, Meritxell Grau, ha volgut mostrar el seu “agraïment a totes les persones que han participat de la iniciativa”, alhora que ha encoratjat l’AMPA “a continuar treballant en projectes tan genials com aquest”.

 

Jornada de portes obertes

Aquest dissabte 13 d'abril, de 10 a 13 hores, tothom que hi estigui interessat es podrà apropar a la llar d’infants El Morell per descobrir, de primera mà, els seus espais i la seva forma de funcionar en el marc d’una jornada de portes obertes.

La llar compta amb tres línies (P0, P1 i P2) i funciona en horari de 9 a 17 hores (amb opció d’allargar fins a les 18 hores, segons demanda), amb servei d’acollida de 8 a 9 hores i també servei de menjador.

Aquest equipament municipal creu en un infant actiu, capaç de crear el seu propi aprenentatge; per aquesta raó, les educadores ofereixen espais i materials adequats per fomentar la seva curiositat, observació i exploració.

A més, treballen amb parella educativa: a totes les aules, els infants tenen dues educadores referents, de manera que l'atenció és totalment individualitzada, i es crea un clima agradable, sense presses, en què el vincle entre infants i educadores és essencial.

   

Com a novetat, aquest curs el centre ha començat a treballar també amb els ambients de lliure circulació: entorns estimulants on els infants es poden moure lliurement, escollir i desenvolupar-se de forma natural en relació als seus interessos. Així, hi ha un ambient literari i musical, un espai per la representació (disfresses...), un ambient gràfico-plàstic, un ambient de joc simbòlic i una zona de llums.

Finalment, valoren les famílies com el primer agent educatiu dels infants i, per aquesta raó, la comunicació és totalment fluida entre llar i famílies, amb  el suport d’una AMPA que realitza tallers i xerrades per a tots.

Les preinscripcions es realitzaran del 13 al 24 de maig. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el centre  al telèfon 977 84 15 10, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la pàgina web www.llarinfants.elmorell.cat.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760