Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Solitudes, de Kulunka Teatro, posa sobre la taula la qüestió de la soledat a la tercera edat - Ajuntament del Morell

Solitudes, de Kulunka Teatro, posa sobre la taula la qüestió de la soledat a la tercera edat

  • Unes 250 persones gaudeixen d’una obra brillant, guanyadora de dos premis Max el 2018.
  • L’espectacle posa el punt final a la temporada hivern-primavera del Teatre-Auditori, que s’ha tancat amb més de 1.800 espectadors.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

Tan sols tres actors van omplir tot l’espai de l’escenari del Teatre-Auditori del nostre municipi aquest passat divendres, en el muntatge Solitudes. I és que encarnen, de manera brillant, fins a quinze personatges diferents en un anar i venir de canvis.

Un espectacle que transmet multitud de missatges sense pronunciar ni una sola paraula, i que va rebre una gran acceptació per part dels 250 morellencs que el van poder veure.

Per posar punt final a la temporada hivern-primavera del Teatre-Auditori, la companyia Kulunka Teatro va tornar al Morell després d’haver visitat el municipi, durant la temporada 2017, amb la proposta André i Dorin. A més, val a dir que Solitudes va guanyar els Premis Max 2018 a la millor obra de teatre i a la millor composició musical.

Tot i el rerefons trist de la solitud i la incomprensió de les persones grans que presenta el muntatge, Kulunka hi afegeix uns tocs d’humor que van agradar al públic i que no amaguen la realitat d’allò que volen fer palès: la incomunicació dins de la família i el no entendre les necessitats ni els desitjos dels ancians.

Val la pena destacar també la composició musical, que genera una atmosfera que acompanya a la perfecció el treball de la companyia.

Aquest ha estat el darrer espectacle que s’ha pogut veure al Teatre-Auditori del nostre municipi, en el marc de la temporada teatral hivern-primavera. Una programació que va començar al gener i ha acabat aquest mes d’abril, amb vuit propostes de gran qualitat i amb actors i actrius que han fet gaudir els morellencs d’allò més.

Quatre mesos que han acabat més de 1.800 espectadors, una xifra més que satisfactòria que encoratja la regidoria de Cultura a continuar treballant, ja de cara a l’any vinent, en una temporada teatral del Morell que assolirà la seva desena edició.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760