Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Els diables petits del Morell, protagonistes d’un conte - Ajuntament del Morell

Els diables petits del Morell, protagonistes d’un conte

  • Ramon Gasull ha escrit Foc a la metxa! i Debonatinta s’ha encarregat de les il·lustracions i la maquetació.
  • L’acte tindrà lloc dimarts 23 d’abril a les 18.30 hores, als jardins de l’Ajuntament del Morell.

El dia de Sant Jordi, un dels dies més bonics de l’any, al Morell viurem la presentació d’un llibre molt especial. Es tracta d’un conte, Foc a la metxa!, els protagonistes dels quals són els diables petits del nostre poble, i que ha rebut el suport de l’Ajuntament del Morell.

   

Val a dir que aquest 2019 l’associació cultural Embruix celebra el seu 40è aniversari, i el Ball de diables petits fa 5 anys que es va posar en marxa. Unes efemèrides que han animat els membres de l’entitat a deixar constància d’una part de la seva història en un conte dedicat als més joves.

Així, Ramon Gasull ha escrit un conte on apareixen molts dels elements festius de l’Embruix, com ara els gegants o el drac i, sobretot, amb els dimoniets i les dimonietes com a eix central. Per la seva banda, Eva Castro, de Debonatinta, hi ha posat les il·lustracions, i Núria Arbonès, del mateix estudi gràfic, s’ha encarregat de la maquetació.

En definitiva, “la història d’una canalla del Morell que vol fer quelcom formidable, i que han volgut ficar la banya per crear un ball de diables. Els caldrà tota la màgia de la lluna de l'Embruix, i amb l'ajuda del seguici, engrescats i amb molt desfici, resoldran aquest garbuix”.

La presentació tindrà lloc el mateix dia de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, a les 18.30 hores i als jardins de l’Ajuntament del Morell. Un acte que comptarà amb la presència de la contacontes Karme González, i que tindrà una encesa final!

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760