Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Afectacions de trànsit durant la Terrafira - Ajuntament del Morell

Afectacions de trànsit durant la Terrafira

  • La celebració de la segona edició de la mostra ocuparà els principals carrers del nostre municipi.
  • Recomanem seguir alguns consells a l’hora de moure’s en vehicle propi durant aquest cap de setmana.

Amb motiu de la celebració de la segona edició de la Terrafira, la mostra d'artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell que tindrà lloc del 3 al 5 de maig, des de l’Ajuntament del Morell us informem d’algunes recomanacions a l’hora de moure’s pel nostre municipi durant aquests dies:

- Circulació i estacionament prohibit en tots dos sentits a la rambla Joan Maragall, entre la cruïlla del carrer de les Creus i l’avinguda de Catalunya; des de divendres dia 3 de maig a les 8 hores fins al final de fira diumenge dia 5 de maig. La circulació en aquest tram de rambla estarà permesa pels expositors, així com per tots aquells veïns i veïnes que hagin d’accedir als seus pàrquings particulars. Demanem la vostra col·laboració per restablir al lloc qualsevol tanca que hàgiu de retirar per accedir al garatge.

Circulació i estacionament prohibit a la zona de la pujada de l’Ajuntament, plaça de l’Era i plaça de l’Església, fins a la cruïlla del carrer Major; des de divendres dia 3 de maig a les 8 hores fins al final de fira diumenge dia 5 de maig. L’accessibilitat al casc antic es podrà fer excepcionalment, amb precaució, accedint des de l’arc de la Porta de l’Antiga Muralla en direcció a la plaça de la Font i al carrer Major.

- Els/les propietaris/es de garatges que hagin d’accedir als seus pàrquings i que resideixin als carrers de Sant Martí i Sant Plàcid, des del carrer de les Creus i en direcció Ajuntament podran circular en sentit contrari a l’habitual, tenint en compte que obrirem el pas a vehicles el carreró de l’Església per facilitar la mobilitat entre tots dos carrers. Malgrat existeixi una restricció a la circulació de vehicles al casc antic durant la celebració de la fira, demanem la màxima prudència als carrers on s’hagi alterat provisionalment el sentit de la circulació. Aquestes mesures seran vigents des de divendres dia 3 de maig a les 8 hores fins al final de fira.

Dissabte dia 4 de maig, el tradicional mercat ambulant coincideix amb la celebració de la Terrafira, de manera que l’avinguda de Catalunya romandrà tancada en tots dos sentits just a la cruïlla amb el carrer Desprats.

Diumenge dia 5 de maig, amb motiu de la trobada de vehicles clàssics, es prohibirà la circulació i estacionament a la rambla de Pau Casals i a tota l’avinguda de Catalunya en tots dos sentits, des de les 7 hores fins a la finalització de la trobada. El carrer camí de l’Estació seria la via recomanada per accedir al municipi, recordant que tota la zona del casc antic i la part d’expositors de la rambla Joan Maragall tindrà el trànsit restringit durant tota la fira.

Des de l’Ajuntament del Morell volem desitjar-vos una molt bona fira i agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760