Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Convocatòria oberta per als Premis Tarragonès 2019 - Ajuntament del Morell

Convocatòria oberta per als Premis Tarragonès 2019

  • El Consell Comarcal del Tarragonès reconeixerà, de nou, tres projectes lligats al nostre territori.
  • El lliurament de guardons de l’última edició va tenir lloc al Morell el passat 5 de desembre.

El Consell Comarcal del Tarragonès organitza una nova edició dels Premis Tarragonès, que reconeixen la Investigació, la Creació i la Difusió al nostre territori, en el marc de la línia de promoció de la cultura i servei als municipis de l’ens.

Els detalls i els terminis de presentació de projectes són els següents:

- Premi Tarragonès Beca d’Investigació. Té l’objectiu de fomentar els treballs de recerca sobre la comarca, en el seu conjunt o els municipis que la componen. L’àmbit d’investigació dels projectes presentats ha de ser el de les humanitats. El termini de presentació de projectes acaba divendres 5 de juliol de 2019. El premi són 2.450 € i la publicació del treball dins la col·lecció Els llibres del Consell. Consulta’n les bases aquí.

 - Premi Tarragonès de Creació. Té l’objectiu d’estimular les activitats de creació en tots els àmbits i fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca. El termini de presentació de projectes acaba divendres 26 de juliol de 2019. El premi és un guardó de l’artista Bartolozzi. Consulta’n les bases aquí.

- Premi Tarragonès de Difusió. Té l’objectiu d’assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès. El termini de presentació de propostes acaba divendres 26 de juliol de 2019. El premi és un guardó de l’artista Bartolozzi.

El lliurament dels guardons, que tindrà lloc a finals d’any, es realitza cada any en un municipi diferent de la comarca. En la darrera edició, la del 2018, el Teatre-Auditori del Morell va ser l’escenari escollit per a l’acte, que convoca el Consell Comarcal del Tarragonès amb la col·laboració de Repsol.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760