Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Arrenca la campanya per mantenir nets patis i solars - Ajuntament del Morell

Arrenca la campanya per mantenir nets patis i solars

  • Sota el lema “Si tens un solar, assegura’t que estigui net”, el consistori insta els propietaris dels terrenys a fer la deguda neteja anual.
  • La data límit per a poder executar la neteja és el 15 de juny.

L’arribada de la calor ha fet que l’Ajuntament del Morell, des de la regidoria d’Urbanisme, hagi engegat, un any més, la campanya “Si tens un solar, que estigui net”, amb la qual convida els propietaris de solars i terrenys a col·laborar per mantenir un municipi net i lliure de riscos.

I és que l’estiu és l’estació de l’any en què més s’ha de vigilar quant a la prevenció d’incendis i la proliferació d’insectes i rosegadors. La vegetació abundant descontrolada i les basses i els focus d’aigua estancada provoquen aquestes problemàtiques que, des de la nostra administració, es treballa per evitar.

Prenent com a referència l’article 197 de la Llei d’Urbanisme, consolidada del 2012, el consistori municipal insta els veïns del municipi a què es facin càrrec d’un correcte manteniment i neteja dels solars i patis de la seva propietat abans del pròxim 15 de juny. Tota propietat (en qualsevol classe de sòl), a més de drets, porta inherents uns deures o obligacions bàsiques, essent aquest un dels més destacables.

La tria de la data límit ha estat decisió de la regidoria d’Urbanisme del consistori morellenc, amb l’objectiu que la neteja hagi finalitzat dies abans de Sant Joan, de manera que es puguin evitar problemes derivats de la utilització de petards.

En cas que algun individual no dugui a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses per al propietari. En aquest sentit però, el nostre Ajuntament es mostra convençut que no caldrà arribar a aquest extrem i confia en la corresponsabilitat de tots els propietaris i veïns.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760