Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El Morell, pioner en la implementació del projecte Xerrem Junts - Ajuntament del Morell

El Morell, pioner en la implementació del projecte Xerrem Junts

  • La iniciativa vol ajudar persones nouvingudes a iniciar-se en la parla del català o en la seva millora.
  • El programa l’impulsa la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès.

El Consell Comarcal del Tarragonès ha presentat aquesta setmana el projecte 'Xerrem Junts' impulsat per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), amb el compromís del Consell d'ajudar als municipis de la comarca en la seva implantació. Un acte al qual va assistir el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, així com la regidora de Benestar, Serveis Socials i Sanitat del nostre consistori, Maria Jesús Valldosera.

Fins ara el Morell ha estat un dels municipis pioners, juntament amb Altafulla, que ha implementat aquest programa, que té l'objectiu de promoure espais socials de trobada i comunicació en català per a persones que s'inicien en la parla d'aquesta llengua o la volen millorar.

Tots dos han apostat fermament per aquesta iniciativa entre la seva població nouvinguda, esdevenint referents arreu de Catalunya, comptant amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès. Però ‘Xerrem Junts’ és un programa referent no sols per a la comarca, sinó per a tot el territori català. Així, vistos els bons resultats que s’han obtingut tant al nostre municipi com a Altafulla, en les pròximes setmanes es produirà l’adhesió i el compromís de noves poblacions.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760