Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondo - Ajuntament del Morell

El Morell acull un examen unificat de cinturó negre de taekwondo

  • L’Esportiva TKD Vila-seca, el Gym Koryo de Reus i Taekwondo El Morell han unit esforços per organitzar un examen conjunt.
  • Les tres entitats esperen que la iniciativa tingui continuïtat.

El pavelló municipal del nostre municipi va ser dissabte l’escenari triat per l’Esportiva TKD Vila-seca, el Gym Koryo de Reus i Taekwondo El Morell per realitzar el primer examen unificat de cinturó negre homologat per la Reial Federació Espanyola de Taekwondo.

Els alumnes, habitualment, fan aquest examen al seu gimnàs, “però han volgut fer un pas més i unificar-lo, així les valoracions no les fan només aquells que els acompanyen en el seu dia a dia i la seva evolució, sinó que també els avaluen mestres que no coneixen la seva trajectòria esportiva”, exposa la regidora d’Esports de l’Ajuntament del Morell, Judit Fernández. D’aquesta manera, “obtenen una valoració més objectiva i imparcial, i estan més ben preparats de cara a exàmens futurs”, assegura.

   

La valoració de la jornada va ser molt positiva, i les tres entitats esperen que la iniciativa tingui continuïtat. “Tant de bo aquest examen sigui el primer de molts, i cada any s’afegeixin més gimnasos de la demarcació”, indiquen.

En total es van examinar setze alumnes, i tots van superar la prova.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760