Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El Morell i Vilallonga del Camp fan difusió conjunta dels concerts joves de les seves Festes Majors - Ajuntament del Morell

El Morell i Vilallonga del Camp fan difusió conjunta dels concerts joves de les seves Festes Majors

  • Vilallonga acull divendres l’actuació de Mascarats, Sabor de Gràcia i Dj’s PD Hobbits, mentre que El Morell ha organitzat per dissabte el concert amb Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, Dj Plan B i Dj Monka.
  • És el quart any que els dos municipis fan xarxa amb el lema “Compartint la festa fem més gran la gresca!”.

Sant Abdó i Sant Senén són els patrons de les Festes Majors d’estiu tant del Morell com de Vilallonga del Camp. Això suposa que els dos municipis comparteixen els dies de Festa Major però, lluny de buscar competència, fan difusió conjunta d’una de les seves activitats principals.

Així, amb la intenció d’unir esforços al voltant de la seva oferta d’oci i no fer coincidir actes que puguin ser atractius per als joves dels dos pobles, ja fa quatre anys que els dos ajuntaments promocionen les seves festes joves en un sol cartell, en aquesta ocasió sota el lema “Compartint la festa fem més gran la gresca!”.

Els regidors de Festes, Joan Torres, de l’Ajuntament de Vilallonga del Camp, i Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, de l’Ajuntament del Morell, s’han fotografiat amb el cartell per tal de fer difusió de les actuacions musicals dirigides als joves vilallonguins i morellencs. D’una banda, Vilallonga ofereix, divendres 26 de juliol, el concert de Mascarats, Sabor de Gràcia i Dj’s PD Hobbits, que tindrà lloc a les 12 de la nit al poliesportiu municipal. Per la seva banda, el Morell agafa el relleu, dissabte 27 de juliol, amb l’actuació de Lágrimas de Sangre, Smoking Souls, Dj Plan B i Dj Monka que es farà a les 00.30 hores a l’avinguda dels Països Catalans.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760