Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
L’escola Ventura Gassol estrenarà al setembre un pati pedagògic - Ajuntament del Morell

L’escola Ventura Gassol estrenarà al setembre un pati pedagògic

  • L’AMPA del centre ha reformulat l’espai de lleure dels alumnes de cara al curs vinent.
  • L’entitat disposa, a més, de nova web i app.

L’estiu no ha estat sinònim de vacances per a l’AMPA de l’escola Ventura Gassol, sinó que han estat molt actius preparant el nou curs escolar. Així, un dels seus principals projectes ha pres forma aquests mesos: un nou pati pedagògic.

Tal com explica Núria Arbonès, membre de l’entitat, “vam fer una enquesta perquè les famílies exposessin què trobaven a faltar al pati”, i juntament amb un treball previ que l’escola havia fet amb els petits “hem tirat endavant un nou concepte de l’espai de lleure dels alumnes”.

Milanta ha estat l’empresa encarregada d’implementar al pati nous elements, com un rocòdrom, una cabana de fusta, àrees amb sorra, troncs... Tot plegat després d’haver estudiat l’espai i tenint en compte que la zona ha de tenir un sentit. A més, quan els alumnes l’estrenin, aquest mes de setembre, l’empresa tornarà a visitar l’escola per veure com funciona i estudiar si cal fer algun canvi a les noves instal·lacions.

   

Així mateix, des de l’AMPA remarquen la importància de la vegetació al pati, que “fa ombra, dona vida i genera dinàmiques per cuidar-la, tant per part dels nens com per part dels pares”, indica Arbonès.

 

Nova web i app

Així mateix, aquest estiu l’AMPA ha posat en marxa una nova web i app per tal de millorar la comunicació amb les famílies. Noves plataformes que permeten fer-se soci, inscriure’s a activitats o consultar les darreres novetats: ampaescolaelmorell.miampa.com. Uns canals que se sumen als comptes de Twitter, Facebook i Instagram de l’entitat.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760