Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Punt final als cursets de natació - Ajuntament del Morell

Punt final als cursets de natació

  • Un centenar de nens i joves han cursat les diferents modalitats de formació a la piscina municipal.
  • L’últim dia van celebrar una festa amb inflables i van rebre un regal.

Uns 80 infants van participar, el passat 30 d’agost, a la festa que va posar el punt final als cursets de natació que s’han realitzat aquest estiu al nostre municipi. Tot un esdeveniment perquè durant tot un matí, des de les onze i fins a la una del migdia, infants i joves van disposar de la piscina per a ells sols, amb inflables per a jugar sense pausa.

A més, les regidores de Cultura i Festes, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, es van encarregar de lliurar una medalla i un petit regal (una tovallola petita amb funda) a tots els participants. Per acabar, tots plegats es van fer una fotografia de família per tal de guardar en el record un estiu més passat en remull.

   

Cal recordar que un centenar de nens i joves (incloent-hi els participants al Casal d’Estiu) han cursat, al llarg d’aquest estiu, alguna de les diferents modalitats dels cursos de natació que s’han ofert des de la regidoria d’Esports del nostre Ajuntament. Una formació que va començar el 25 de juny i que s’ha allargat fins al 30 d’agost, i que donava diferents opcions: un curs de perfeccionament (fins als 18 anys), un curs d’iniciació (a partir de 3 anys) i un curs de nadons.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760