La gent gran torna a la rutina

  • El Centre de Serveis per a la Gent Gran ofereix un gran ventall d’activitats.
  • També torna l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran.

Amb l’arribada del mes de setembre, no només infants i joves tornen a recuperar horaris i reprenen els estudis, sinó que la gent gran morellenca també recupera la rutina. Així, el Centre de Serveis per a la Gent Gran, amb el suport de la regidoria de Benestar del nostre Ajuntament, torna a engegar un gran ventall d’activitats i cursos per tal que els nostres avis no s’avorreixin ni un pèl.

Els primers a posar-se en marxa han estat els de l’Associació Cultural i Sardanista del Morell que, com sempre, ofereixen balls ben variats. Cada dissabte, de 17.30 a 21 hores, fan balls de saló; i cada diumenge, de 17.30 a 22 hores, a més de balls de saló fan country, sardanes... A més, cada dilluns i cada divendres ballen country de 17.30 a 19 hores i de 20 a 21 hores; i de 19 a 20 hores opten per les sardanes.

L’Associació de Puntaires del Morell també han tornat a les puntes de coixí, des del passat 2 de setembre i cada dilluns, de 15.30 a 19 hores, elles són les protagonistes.

No serà fins al 16 de setembre que tornaran a engegar aquells que fan gimnàstica, cada dilluns i dijous de 10 a 11 hores, i els que fan ioga, cada dilluns de 8.45 a 10 hores i cada dimecres de 9.15 a 10.30 hores.

L’endemà, el dia 17 de setembre, serà el torn de la coral Guspira, que reprèn els seus assajos cada dimarts i dijous de 18.30 a 20 hores.

Així mateix, la setmana vinent s’obren les inscripcions per a l’Aula d’extensió universitària per a la gent gran, que començarà a l’octubre. Els interessats es podran apuntar de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i dimarts també de 16 a 18.30 hores. La primera cita serà el 9 d’octubre a les 19 hores.

I del 16 al 20 de setembre es podran formalitzar les inscripcions al taller de memòria, que també començarà a l’octubre. L’horari d’inscripcions és el mateix que el de l’Aula d’extensió universitària per a la gent gran.

A més, el 25 de setembre s’iniciarà el programa “Lletres per a tothom”, que vol promoure l'alfabetització en català de persones adultes d'origen estranger. Serà els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 11.30 hores. I ja a l’octubre començarà un altre programa, titulat “Xerrem junts”, que promou la creació d’espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català i que organitzen des del Consell Comarcal del Tarragonès, l’APELLC, la CAL i la Generalitat de Catalunya.

Un complet programa que no deixarà cap moment per a la soledat o l’avorriment. Per a més informació o resoldre qualsevol dubte, us podeu dirigir al Centre de Serveis per a la Gent Gran, trucar al 977 84 16 47 o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760