Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Els Dijous d’estiu es consoliden en la seva segona edició - Ajuntament del Morell

Els Dijous d’estiu es consoliden en la seva segona edició

  • Més de 400 persones han gaudit, durant quatre dijous, de diverses propostes culturals.
  • Música de diversos estils i cinema han estat protagonistes d’aquest cicle estiuenc.

Més de 400 persones han assistit com a públic al cicle dels Dijous d’estiu que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament ha preparat per mantenir l’activitat cultural al nostre municipi durant el mes de vacances per excel·lència. “Una xifra que suposa tot un èxit”, segons asseguren les dues regidores d’aquesta àrea, Mònica Casas i Maria Jesús Valldosera.

“Fem un balanç molt positiu de la iniciativa”, continua Casas, “ja que el fet que hi hagi hagut propostes per a tots els gustos ha comportat una molt bona resposta de tots els veïns”. Una valoració que comparteix Valldosera, que parla també de “consolidació, en la segona edició del cicle”. Tot plegat, les fa pensar ja en “continuar tirant-lo endavant els pròxims anys”.

La programació es va encetar el dia 8 d’agost amb un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al Jardí de l’Ajuntament. Les propostes van continuar el 22 d’agost amb les havaneres del grup Sopa de Peix a la Rambla Joan Maragall. El següent dijous, el 29 d’agost, va agafar el relleu el cinema amb la projecció d’Aladdin a la pista del PP1. El punt final el va posar el concert del duet Double Chick, el passat 5 de setembre a la Rambla Joan Maragall.

Tot un seguit d’activitats gratuïtes que han omplert l’agenda dels morellencs que s’han quedat al municipi al mes d’agost.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760