Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Busquem la foto per al calendari municipal del 2020! - Ajuntament del Morell

Busquem la foto per al calendari municipal del 2020!

  • El consistori convoca el concurs #Raconsipaisatges per a il·lustrar el calendari de l’any vinent.
  • Els participants poden enviar fins a tres propostes abans del 12 de novembre.

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell ha engegat, per tercer any consecutiu, el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges per tal de seleccionar una imatge per a il·lustrar el calendari municipal del 2020. L’objectiu és que els veïns i veïnes surtin al carrer, càmera en mà, i capturin de forma creativa i singular algun espai del nostre municipi.

La fotografia guanyadora serà la imatge del calendari de l’any vinent i, a més, l’autor o autora s’emportarà també un disc d’alta velocitat SSD i una power bank com a premi, per tal de treballar de la millor manera amb les seves fotografies i no quedar-se mai sense bateria a la càmera.

Fotografia guanyadora de l'any passat. Autor: Pau Ventura.Fotografia guanyadora de l'any passat. Autor: Pau Ventura.

Per a participar en el concurs, cal que les imatges es publiquin a Instagram, amb les etiquetes #Raconsipaisatges i #somdelMorell i, a més, s’enviïn per correu electrònic, fent constar el número de telèfon de l’autor, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els dos procediments són obligatoris per a la correcta participació en el concurs. El termini per participar finalitza el 12 de novembre.

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. Les imatges hauran de tenir orientació horitzontal (425 mm de base per 288 d'alçada) i una resolució mínima de 72ppp (en cas de ser la fotografia seleccionada s’haurà de facilitar a 300ppp), sense compressió ni marca d'aigua.

El jurat del concurs #Raconsipaisatges estarà format per una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l'Ajuntament i un fotògraf professional de fora del Morell. Finalment, el veredicte del guanyador o guanyadora es farà públic el dia 15 de novembre a través dels canals digitals de l’Ajuntament del Morell.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760