Els alumnes de tercer de l’escola Ventura Gassol visiten l’Ajuntament

  • L’alcalde, Eloi Calbet, i la regidora d’Ensenyament, Rosa M. Sánchez, els han mostrat les instal·lacions.
  • L’activitat és una oportunitat perquè els infants entenguin com funciona el consistori.

L’Ajuntament del Morell ha rebut, aquest matí, una visita molt especial. Una quarantena d’alumnes de tercer de primària de l’escola Ventura Gassol del nostre municipi han passat pel Castell dels Montoliu per conèixer, de primera mà, com es treballa al consistori.

   

En dos torns, els infants han visitat les instal·lacions acompanyats pel nostre alcalde, Eloi Calbet, i la regidora d’Ensenyament, Rosa M. Sánchez, i s’han interessat especialment pel funcionament de l’Ajuntament. Així, se’ls ha explicat com es realitzen unes eleccions, com s’acaba triant l’alcalde, com són les sessions plenàries i les decisions que s’hi prenen.

A més, a la Sala de Plens han tingut l’oportunitat d’entrevistar l’alcalde i trasllada-li les seves inquietuds, com ara què cal estudiar per arribar a ser batlle, per què no hi ha un carril bici al municipi, en què consisteixen i quan finalitzaran les obres de la plaça de l’Era del Castell o quina motivació ha portat Calbet a ser alcalde. També han tingut l’oportunitat de posar-se a la pell de l’alcalde sostenint, per uns instants, la seva vara.

   

Per finalitzar, Calbet els ha manat deures: que li facin arribar una llista amb deu coses que voldrien que es fessin al municipi. Caldrà estar atents a les seves peticions.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760