Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
La casa de Bernarda Alba de Magatzem d’Ars substitueix La plaça del Diamant el 14 de març al Teatre Auditori - Ajuntament del Morell

La casa de Bernarda Alba de Magatzem d’Ars substitueix La plaça del Diamant el 14 de març al Teatre Auditori

  • La plaça del Diamant queda ajornada i es mirarà de reprogramar durant el segon semestre de l’any.
  • Aquells que ja haguessin adquirit l’entrada podran gaudir de la nova obra o bé retornar el tiquet al Centre Cultural.

Per motius aliens a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Morell La plaça del Diamant, l’obra de teatre que estava prevista pel 14 de març, en el marc de la programació d’hivern-primavera del Teatre Auditori del nostre municipi, ha hagut de quedar ajornada. Aquesta producció de la companyia Eòlia es mirarà de reprogramar durant el segon semestre de l’any, dins de la programació de tardor.

Però aquell dissabte hi continuarà havent teatre al Morell, i és que en el seu lloc es representarà La casa de Bernarda Alba de la companyia Magatzem d’Ars. La proposta és una adaptació del clàssic de García Lorca dirigida per Albert Pueyo i interpretada per sis actrius que es fiquen dins del rigorós dol que comporta la mort del pare de la família. El control i la sensació de tancament que es respira dins la casa provocarà la confrontació entre mare i filles i entre les germanes, fet que generarà conflictes en el si de la família.

El preu de l’entrada serà el mateix, de 10 euros si es compra de forma anticipada i de 12 a taquilla. A més, està inclosa a l’abonament. Les persones que hagin adquirit l’entrada per La plaça del Diamant podran entrar a l’espectacle de La casa Bernarda Alba amb la mateixa entrada i tindran la mateixa butaca, o bé se’ls podrà retornar l’entrada per l’import de 10 euros.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760