Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
El Teatre Auditori reprograma les funcions que tenia previstes pels mesos de març i abril - Ajuntament del Morell

El Teatre Auditori reprograma les funcions que tenia previstes pels mesos de març i abril

  • Les entrades seran vàlides per a les noves dates.
  • Els espectadors també poden recuperar els diners o bé canviar les entrades per a un altre espectacle.

El Teatre Auditori del nostre municipi va tancar les seves portes el passat 12 de març a causa de l'estat d'alarma i les mesures extraordinàries amb motiu de la Covid-19. A partir d’aquesta data vam estar en contacte amb companyies per trobar una solució que, bàsicament, passava per trobar una nova data i no suspendre les funcions programades.

Després d’unes setmanes a l’expectativa, i veient que no es podrà obrir el teatre de forma immediata, des de la regidoria de Cultura i Festes del consistori es plantegen tornar a l’activitat de cara a la tardor, amb més o menys restriccions. Així doncs, les tres funcions de la temporada teatral del 2020 que van quedar ajornades es reprogramen per a la tardor, incloent-les en la programació “Deprop”: Imparables, del Quartet Mèlt, es podrà veure divendres 25 de setembre a les 21 hores; Ocells, de la companyia La Calòrica, dissabte 21 de novembre a les 21 hores; i La Plaça del Diamant, de la companyia Eòlia, dissabte 28 de novembre 21 hores.

Pel que fa a les entrades, hi ha tres opcions: guardar les entrades i assistir al teatre en la nova data; recuperar els diners de les entrades, o la part proporcional dels abonaments, demanant-ho a l’oficina del Centre Cultural quan l’equipament torni a obrir l’atenció al públic; o bescanviar les entrades per alguna funció similar de la temporada 2020/2021.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760