Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/elmorell.cat/web/index.php on line 5
Torna la cultura amb òpera a la fresca - Ajuntament del Morell

Torna la cultura amb òpera a la fresca

  • El nostre municipi s’uneix a la iniciativa “Liceu a la fresca”.
  • Dissabte 20 de juny es podrà veure Carmen, de Bizet, al Jardí de l’Ajuntament.

Després de la crisi sanitària —en la qual encara ens trobem immersos— i de totes les limitacions que s’han hagut d’aplicar a la vida diària de tota la ciutadania, des del nostre Ajuntament, i en concret des de la regidoria de Cultura i Festes, estem molt contents d’anunciar la primera activitat cultural post Covid-19. Així, el pròxim dissabte 20 de juny, a les 22 hores i al Jardí de l’Ajuntament, es podrà veure la coneguda òpera Carmen, de Bizet.

La funció s’emmarca en la iniciativa “Liceu a la fresca”, a la qual el nostre poble s’uneix per primera vegada, que pretén posar l'òpera a l'abast de la ciutadania mitjançant la projecció pública i d'accés gratuït a una pantalla de grans dimensions.

Tenint en compte la situació de pandèmia en què ens trobem, caldrà respectar les mesures preventives i l’aforament limitat que s’estableixi. Així, per aconseguir les entrades, que són gratuïtes, caldrà reservar-les trucant al 977 84 21 76 de dilluns a divendres i de 17 a 21 hores. Un cop reservades, i amb cita prèvia, es podran recollir al Centre Cultural.

Com a mesura de seguretat per evitar contagis, hi haurà distanciament entre cadires i, si assisteixes a l’activitat amb el teu nucli familiar, podreu seure junts fins a quatre persones. I en cas de quedar-vos sense entrada, us animem a seguir l’òpera des de casa vostra, ja que el Canal 33 també l’oferirà el mateix dia i a la mateixa hora.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760