Millores a l’equipament del Centre de Dia

  • La regidoria d’Urbanisme treballa en la pavimentació del pati del Centre de Dia. 
  • L'objectiu és que avis i àvies puguin passejar sense cap inconvenient pel pati interior del Centre de Dia. 

La regidoria de Benestar, Serveis Socials i Sanitat va detectar, fa uns mesos, una problemàtica quant a la mobilitat dels avis a l’hora de sortir al pati interior del Centre de Dia, i així ho va comunicar a la regidoria d’Urbanisme. Atès que aquesta darrera regidoria és qui té la capacitat de solucionar qüestions d’aquestes característiques, va comprometre's en estudiar la situació. 

Així doncs, amb l’objectiu de facilitar la sortida al pati dels avis amb problemes de mobilitat, s’ha optat per a tirar endavant aquesta millora de l’equipament. Quan comença el bon temps, al pati del Centre de Dia s’hi realitzen nombroses activitats i és un espai molt concorregut per part d’avis i àvies que són habituals d’aquest equipament, per exemple, tenint cura de l’hort urbà que s’hi va habilitar amb anterioritat. Durant la millora d’aquest equipament, l’hort s’ha tret per qüestions evidents, però la regidoria d’Urbanisme es compromet a què aquest es refaci posant-hi noves jardineres.

El problema principal era que el pati interior abans estava format per grava, fet que dificultava l’accés i l’usdefruit de l’espai per part d’alguns dels usuaris amb problemes de mobilitat. El material que s’ha utilitzat en la implementació d’aquesta millora ha estat el formigó estampat, un material que permetrà que tots els usuaris puguin gaudir de l’espai a l'aire lliure sense cap incomoditat. Totes aquestes millores pugen fins a un total de 15.000€, inclosos dins el pressupost municipal de 2017 de l’Ajuntament del Morell.

En definitiva, a partir d’aquest 2018 cap avi ni àvia del Morell es quedarà sense poder gaudir del bon temps des del pati interior del Centre de Dia.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760