L’últim cap de setmana de l’any

  • Aquest darrer cap de setmana hem tancat un 2017 ple d’activitats al Morell.

  • Ha estat un 2017 marcat tant per la tradició com per les novetats: la TerraFira, la recepció dels Martins i Martines durant la Festa Major d’Hivern o la Fira de Nadal, entre d'altres.

Enguany, ha coincidit que hem començat l’any en dilluns i l’hem acabat en diumenge. Un cap de setmana de traca final, en el què el dissabte 30 i diumenge 31 s’han dut a terme un seguit d’activitats per acabar l’any de la millor manera.

Havent finalitzat el Parc de Nadal, que va durar del 27 al 29 de desembre, el dissabte 30 el municipi despertava amb l’arribada del Patge Reial, acompanyat de l’associació Clàssics del Morell. El Patge va recollir les cartes d’un gran nombre d’infants que feien cua a la porta de l’Ajuntament abans de les 12h del migdia, l’hora en què estava prevista la seva arribada. Un cop entregada la carta a la Bústia Reial i feta la foto amb el representant dels Reis Mags d’Orient, els més petits van rebre caramels com a premi per haver-se portat tant bé aquest 2017.

A la tarda del mateix dissabte a partir de les 19h, el Teatre-Auditori va aplegar més de 200 persones que acudien com a públic per a veure El Petit Príncep, a càrrec del Grup de Teatre la Sala. Aquest clàssic d’Antoine de Saint-Exupéry, que explica la història d’un pilot que es retroba amb el seu nen interior, va aconseguir recaptar a taquilla fins a més de 800€, els quals aniran destinats íntegrament a la Fundació La Muntanyeta, una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l’atenció integral de nens i adults afectats de paràlisi cerebral a Tarragona. Fundada el 1977, actualment compta amb 3 serveis: una escola, un taller ocupacional i una residència, i ofereix atenció a més de 100 persones.

El diumenge 31 va ser el torn de la visita de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies que queden de l’any. Acompanyat del grup de gralles Canya d’Or, l’Home dels Nassos va repartir caramels a tots els petits que es van apropar al recorregut que aquest va fer per tot el municipi. A partir de les 21h, per tancar l’any plegats, i com ja és tradició al Morell, es va celebrar el Sopar i el Ball de Gala de Cap d’any al Pavelló Municipal. Aproximadament 400 persones van ballar els ritmes que va oferir l’Orquestra Rosaleda, que va ser l’encarregada d’amenitzar la festa que tancaria el 2017 i encetaria el 2018 al Morell.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760