Una Escola de Bàdminton per al Morell

  • Aproximadament 25 nens i nenes van poder aprendre i practicar aquest esport al Pavelló Municipal.

  • El nostre poble acollirà aquesta disciplina durant la propera edició dels XVIII Jocs del Mediterrani.

Durant el matí del passat dimecres 3 i dijous 4 de gener es van realitzar les jornades de portes obertes de bàdminton, per tal de fomentar-ne la seva pràctica esportiva al nostre municipi.

Ambdós dies, 25 participants d’edats compreses entre els i els 13 anys, estudiants del CEIP Ventura Gassol i l’IES El Morell, van participar de les jornades. L’objectiu d’aquestes jornades de portes obertes és crear una Escola de Bàdminton al Morell, una iniciativa que neix de la col·laboració entre la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Els XVIII Jocs del Mediterrani 2018 recolzen aquesta iniciativa, doncs del proper 22 de juny fins a l’1 de juliol, El Morell en serà la seu oficial del bàdminton.

Encara no hi ha data prevista per a l’estrena de l’Escola, però és ben segur que es tirarà endavant aquest projecte que ha de deixar un seguit d’aficionats al bàdminton com a llegat dels Jocs. L’únic que faltarà saber és si hi haurà prou inscrits perquè l’Escola de Bàdminton sigui una realitat al nostre poble, fet que comprovarem durant els propers mesos.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760