Nous cursos del Centre Cultural

  • Del gener fins al maig, el Centre Cultural organitza fins a 7 cursos de diferent temàtica.

  • Les inscripcions s’han de realitzar, com a màxim, una setmana abans de l’inici de l’activitat. 

  • En cap dels cursos s’ha de pagar matrícula.

CONSULTA'N AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ

Any nou, cursos nous. El Centre Cultural organitza fins a 7 cursos de temàtiques ben diferents per tal de fomentar la formació i la participació de tots els veïns i veïnes.

De cursos n’hi ha per a tots els gustos. El primer en començar és el curs de restauració de mobles, el qual ja fa més de 10 anys que segueix en marxa, el que fa indicar que té un èxit important. A càrrec de Jordi Amenós, el curs va començar el 8 de gener i finalitza el 30 de maig, consisteix en l’aprenentatge de tècniques de restauració i decoració d’aquells mobles que ja no utilitzes o que et semblen vells i passats de moda. Cada dilluns i dimecres de 20h a 22h, Amenós dirigeix aquest taller que té un cost de 150€, a més de tenir en compte que el material utilitzat corre a càrrec dels alumnes.

El 9 de gener és el torn de l’inici del curs de patchwork, l’art d’unir teles de diferents colors i mides a través de diferents tècniques guiades per l’instructor. Tant si vols aprendre’l o vols perfeccionar els teus coneixements, pots fer-ho des del passat dimarts 9 de gener fins el proper 29 de maig. De la mateixa manera que el curs de restauració, el material corre a càrrec dels alumnes i el curs té un cost d’112,50€.

També entre teles i màquines de cosir, a partir de l’1 de febrer fins l’1 de març comença el curs de costura i patronatge. Aquesta proposta consisteix en què els assistents escullin el seu propi projecte de confecció i el facin realitat. A càrrec d’Olivia Garzón, de l’Escola de Moda de Reus, cada dijous de 17.30h fins a les 20.30h es podrà aprendre patronatge i confecció per un preu de 38€ més el material, que també correrà a càrrec de l’alumne.

Si encara no us veieu amb cor d’aprendre confecció i patronatge i creieu que necessiteu una base més sòlida, el vostre curs és el de costura bàsica que comença el proper 3 de maig fins el 31 de maig. També a càrrec d’Olivia Garzón, el curs consistirà en aprendre les puntades a mà i a manejar la màquina de cosir. També per 38€, més les despeses del teu propi material, aprendràs des de fer els baixos d’uns pantalons fins a cosir uns botons o una cremallera.

A banda de l’oferta d’aquests cursos més creatius i de treballs manuals, el Centre Cultural també ha programat uns cursos de cara a l’inserció laboral. El primer, a partir de l’abril i fins al maig, és el curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. Aquest curs compta amb una part de docència presencial i a distància de 150h i d’una part pràctica de 160h. Amb un preu de 220€ en el què s’inclouen les taxes d’expedició del títol, durant els dissabtes matí i tarda i els diumenges només de matí, de l’abril fins al maig, podreu convertir-vos en monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil que us permetran realitzar aquesta feina professionalment.

Una altra proposta que us pot obrir la porta al mercat laboral és el curs de monitor/a de menjador. Aquest curs comença el 12 de maig i s’allarga fins el dia 20 del mateix mes. Amb un horari de 10h a 14h i de 15h a 19h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges, aquest curs us donarà les bases del que és un menjador escolar, quina és la seva funció dins de l’educació i quins són els recursos més utilitzats en aquest àmbit. Per a superar-lo, haureu de pagar una taxa de 140€ i assistir a totes les classes, atès que el preu inclou un certificat d’assistència.

En darrer lloc, també hi ha programat el curs de manipulació d’aliments que es realitzarà el dissabte 19 de maig de 10h a 14h per un preu de 20€.

El criteri de programació dels nous cursos del Centre Cultural és mirar d’atreure a un ampli ventall de veïns i veïnes del poble, amb especial interès cap als joves. Cal tenir en compte que si algun curs no arriba al mínim d’alumnes, aquest quedarà anul·lat, i que totes les inscripcions es realitzen a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 17h a 21h.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760