El Teatre-Auditori estrena temporada teatral aquest dissabte

  • Pepa Plana dóna el tret de sortida amb “Paradís Pintat”, premi Zirkòlica 2017.

  • La temporada teatral hivern primavera 2018 del Morell serà breu, però molt intensa.

Pepa Plana és el rostre que se’ns apareix a tots quan pensem en una pallassa en femení, a més d’ésser considerada una de les figures europees de referència en el gènere. El proper 13 de gener a les 21h presentarà al Teatre-Auditori del Morell la seva darrera proposta, Paradís Pintat, un espectacle on una aprenent d’àngel que somia ser àngel de la guarda posarà poesia, tendresa i humor sobre l’escenari per tractar l’actual drama de les migracions.

Estrenat durant el Festival Grec 2016 i dirigit per Ferruccio Cainero, Paradís Pintat ha estat guanyador del premi Zirkòlica al Millor Espectacle de Circ de Sala o Carpa del 2017. El jurat en va valorar el control del ritme de l’artista, la posada en escena de l’espectacle, el treball compromès amb la societat i el gran talent de la pallassa dalt de l’escenari. Tot plegat, es podrà comprovar en primera persona aquest dissabte al teatre del nostre poble.

Plana, que ha actuat arreu del món i ha col·laborat amb companyies internacionals com Cirque du Soleil, aquesta vegada actua en solitari i intenta parlar el mínim posible durant tota la funció. Les migracions són un tema recurrent als treballs de Plana. El 2011, la pallassa ja va escenificar Èxode, sobre la Guerra Civil. Amb Paradís Pintat, Plana ha volgut treballar amb l’ONG de salvament marítim Proactiva Open Arms, la qual té dos missions de rescat de persones refugiades al Mediterrani central i a l’illa grega de Lesbos.

L’espectacle de Plana és el primer dels set espectacles d’àmbit nacional que acollirà el Teatre-Auditori del nostre municipi. Des d’aquest dissabte 13 de gener fins al proper 23 de març, la temporada teatral hivern i primavera 2018 durà propostes gairebé cada cap de setmana sobre escenari morellenc. Una programació que, tot i ser breu, és molt intensa i està molt cuidada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Morell, la qual ha observat com, durant els darrers anys, la seva aposta pel teatre de qualitat s’ha vist recompensada amb una bona afluència de públic i la confiança dels veïns i veïnes a l’hora d’adquirir abonaments per a tota la temporada.

A més, una de les altres característiques d’aquesta programació és la d’apropar la cultura a totes les butxaques a partir de preus populars. Els espectacles d’aquest 2018 comptaran amb un preu d’entre els 8 i els 22 euros, si bé hi ha descomptes per a aquells que comprin les seves entrades de forma anticipada. Paradís Pintat té un cost de 10€ anticipada i 12€ a taquilla.

Cal apuntar que, si bé les propostes teatrals hivern i primavera del Teatre-Auditori 2018 finalitzaran el 23 de març, durant el cap de semana del 6 al 8 d’abril es podrà gaudir del PrimaverArt: la quarta edició de la mostra d’arts escèniques a peu de carrer que aplega propostes tant de teatre, com de música, dansa o circ.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760