En marxa les millores del gimnàs al CEIP Ventura Gassol

  • Degut a continus problemes d’humitats, la Regidoria d’Urbanisme està treballant en aquesta millora de l’equipament escolar.

Tot va començar amb una demanda des de la comunitat educativa del CEIP Ventura Gassol i els pares i mares dels seus alumnes. Aquests havien detectat continus problemes d’humitats i així ho van comunicar a la Regidoria d’Ensenyament.

A partir d’aquest avís, Ensenyament va traslladar la informació a Urbanisme, que va començar a treballar-hi des del dia 27 del mes passat. A hores d’ara, el projecte de millores en la xarxa de pluvials del pati del CEIP Ventura Gassol es troba en la seva primera fase, que consisteix en l’ampliació de la capacitat de drenatge general de la xarxa. Durant una segona fase està previst canviar el paviment del gimnàs.

El que va començar com una demanda dels professionals i els pares de l’escola, s’ha convertit en una realitat. Tot plegat, i amb un cost de 10.500€ pertanyent al pressupost municipal de 2017, farà que els alumnes del CEIP Ventura Gassol i els usuaris del gimnàs, qui són els principals beneficiaris d’aquestes millores, no pateixin cap més molèsties d’humitat.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760