Arriba el període d’inscripcions de les activitats extraescolars

  • L’AMPA de l’Escola Ventura Gassol obre dilluns vinent les inscripcions a les activitats extraescolars.

  • Jazz, teatre, robòtica o multiesports són algunes de les moltes activitats programades.

Del proper dilluns 22 fins el divendres 26 l’AMPA del CEIP Ventura Gassol obre les inscripcions a totes les activitats extraescolars. Amb la voluntat que hi hagi una àmplia i variada oferta, i que cap alumne es quedi sense activitat, l'AMPA segueix programant una sèrie d'activitats que ja compten amb el seu públic, així com també es planteja oferir-ne de noves.

Els alumnes de P3, P4 i P5 podran començar a fer els seus primers passos amb la disciplina de la dansa. Clàssic, jazz, sumba, jocs multiesportius, però també teatre, ompliran la graella de dilluns a divendres de les activitats extraescolars possibles per als alumnes d’aquesta edat.

Quant als alumnes de 1r i 2n de primària, aquests podran ampliar els seus coneixements de clàssic, jazz, sumba i teatre o començar noves disciplines com la dansa contemporània o bé endinsar-se al món de la robòtica.

Els de 3r i 4t disposaran d’activitats de dansa clàssica, jazz, contemporani, teatre, sumba i també robòtica. I els més grans, els de 5è i 6è, seguiran amb l’oferta de teatre, sumba, dansa clàssica, contemporani i jazz, però també faran un pas endavant quant a la robòtica.

A més a més, i com a novetat, enguany ha sorgit l’oferta d’anglès. L’escola d’idiomes Kids&Us ha obert la possibilitat d’acudir a l’escola a fer classes d'anglès, en cas que hi hagi famílies interessades. De fet, avui divendres 19 de gener a les 18h al gimnàs de l'escola, hi haurà un petit teatre en anglès, berenar per a tothom i una xerrada informativa.

Per a gestionar les noves altes o qualsevol altra consulta en relació a les activitats extraescolars, podeu acudir a l’oficina de l’AMPA que obre de dilluns a divendres de 9h a 11h, o bé podeu escriure un correu electrònic a l’AMPA a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a conèixer l'horari de totes les activitats, consulteu la següent graella:

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760