La gent gran celebra l’any nou amb un gran dinar

  • Fins a 140 assistents van compartir taula en aquest acte tradicional organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi.

Fer-se gran no és sinònim d’avorriment, almenys al Morell. La gent gran del nostre municipi va celebrar, ahir diumenge 21 de gener, la seva tradicional trobada anual per a celebrar l’arribada del nou any. Com cada any, el Pavelló va obrir les seves portes per a vestir-se de gala i acollir una nova edició del dinar de l’any nou de la gent gran. En aquesta ocasió van ser fins a 140 persones les que van acudir a la cita que anualment organitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

Parlar d’any nou a finals de gener, pot semblar estrany, però té una lògica. En Joan Torres, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell apunta que “deixem una mica de marge després de tantes celebracions durant les festes nadalenques, d’aquesta manera als veïns els hi dóna temps de recuperar-se i no perdem la tradició de compartir plegats l’arribada del nou any”.

A més dels membres de la junta i dels socis i sòcies de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, també s’hi va donar cita una àmplia representació consistorial encapçalada per l’alcalde, Pere Guinovart, qui va asistir a aquest tradicional acte acompanyat per diversos regidors del municipi.

Com és costum, el bon ambient va regnar en aquesta agradable vetllada, que va proseguir amb un ball amenitzat en directe per un organista i que va permetre gaudir als assistents fins passades les set de la tarda. Aquest dinar es tracta d’una cita imprescindible que any rere any compta amb una excel·lent resposta per part de la gent gran del municipi. En paraules de Joan Torres, president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes: “No es pot perdre. La gent ho vol, ho demana, estan contents i ho continuarem fent”.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760