Esperança Dinamita fa esclatar al públic morellenc

  • Le Croupier va presentar un espectacle de format concert musical ben característic.
  • Esperança Dinamita és el segon espectacle d’una temporada teatral molt cuidada.

Mont Plana, una de les Teresines de la conegudíssima sèrie de la televisió pública catalana, apareixia puntual a les 21h sobre l'escenari del Teatre-Auditori per a demanar la participació del públic. Le Croupier, una companyia d'actors, actrius i músics joves, rebia l'empenta d'aquesta veterana actriu que també forma part de l'espectacle Esperança Dinamita. Fins a 180 persones van omplir les localitats del teatre, xifra que reafirma la bona acceptació d'un Centre Cultural que treballa any rere any per oferir una excel·lent programació.

Cançons divertides, picants, un públic esclafint a riure... Aquest va ser l'ambient que es va viure el passat dissabte al Teatre-Auditori. Aquest espectacle que recrea la vida de la coneguda vedet Consol Garcia Colomer, ens fa reviure un antic Paral·lel del S.XIX que ja no tornarà. Cuplets, passo dobles o xarlestons que sonaven amb força en aquells temps, convertint el Paral·lel en una olla a pressió d'espectacles, bressol del gènere de la revista, van tornar a sonar convertint El Morell en un petit Paral·lel del S.XXI.

Esperança Dinamita és el segon dels set espectacles d’àmbit nacional que acollirà el Teatre-Auditori durant aquests propers mesos. Fins el proper 23 de març, la temporada teatral hivern i primavera 2018 durà propostes gairebé cada cap de setmana sobre escenari morellenc. Una programació que, tot i ser breu, és molt intensa i competitiva.

El proper espectacle, Paradise, serà un altre exemple d’aquesta aposta per la cultura per part de l'Ajuntament. El dissabte 3 de març a les 21h, es presentarà una comèdia musical en la qual hi participen bon número d’actors que formen part de la jove cantera de la ficció televisiva de TV3.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760