Tots junts fem Carnaval

  • Els avis del Morell han ajudat als més petits del poble a retallar les seves disfresses.

  • Podreu veure'n el resultat aquesta tarda a la Rua de Carnaval de la Llar d'Infants i el Col·legi Ventura Gassol. 

Amb un peu ja al cap de setmana de l’any conegut per les disfresses i la disbauxa, la Llar d’Infants del Morell ha promogut una iniciativa que permet el vincle intergeneracional al nostre poble.

Aquesta iniciativa consisteix en generar un espai de trobada entre els més grans i els més petits, a mode de trencar la barrera de l’edat amb un objectiu comú: ajudar-se els uns als altres.

El passat 6 de febrer, els més petits del Morell van visitar als avis i treballadores del Centre de Serveis per la Gent Gran per a treballar plegats en les disfresses d’aquests primers. Els avis del Morell van ajudar, amb la seva experiència, a retallar les disfresses de Carnaval dels usuaris de la Llar d’Infants i, a la vegada, els més petits van repartir somriures i van aprendre respecte i admiració dels avis.

 

Aquesta iniciativa esdevé un vincle beneficiós tant per a grans com per a petits i, inaugura el que significa el Carnaval al nostre poble: col·laboració, tradició i alegria.

Aquesta tarda comença l’edició 2018 de Carnaval que s’allargarà fins el proper diumenge. Si voleu veure el fruit d’aquesta col·laboració entre grans i petits, podeu anar a la Rua de Carnaval de la Llar d’Infants i el Col·legi Ventura Gassol, que sortirà des del Col·legi Ventura Gassol a les 15:30h i donarà el tret de sortida a un cap de setmana carregat de propostes.

Tots junts fem Carnaval, tots junts Morell!

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760