Una Setmana Cultural molt esportiva

  • Del 5 al 9 de febrer el CEIP Ventura Gassol ha celebrat la seva Setmana Cultural.

  • L’edició d’enguany ha tingut com a fil conductor els XVIII Jocs del Mediterrani.

Aquest febrer ha començat molt en forma al CEIP Ventura Gassol. La celebració de la Setmana Cultural, que va començar el dilluns 5 i ha finalitzat aquest passat divendres 9 de febrer, ha tingut com a fil conductor els XVIII Jocs del Mediterrani, dels quals el nostre poble en serà seu.

Moltes de les activitats realitzades han tingut relació amb els diferents esports que formaran part de la competició esportiva de Tarragona 2018. Diversos esportistes del poble, però també de fora, han visitat l’escola per tal de fer exhibicions i classes divulgatives de taekwondo, tir amb arc i bàdminton, entre d’altres. A més, diferents entitats del poble relacionades amb l’esport també hi han participat cedint les seves instal·lacions perquè les activitats s’hagin pogut dur a terme en un equipament idoni. Com per exemple, el CB Morell, que va donar a conèixer el seu esport a grups d'alumnes des de P3 fins a 2n d'Educació Primària amb l'objectiu d'incentivar aquesta pràctica esportiva als més petits del poble. 

Però el que, sens dubte, ha cridat més l’atenció als més petits ha estat la visita del Tarracus a l’escola, la mascota dels Jocs del Mediterrani. El passat dilluns 5 de febrer a les 10h del matí, el Tarracus va acudir al CEIP Ventura Gassol per a saludar-ne els seus estudiants i fer-s’hi fotografies.

Com a colofó, la rua de Carnaval també va treballar aquest eix temàtic, atès que els alumnes de l’escola van participar a la rua de divendres amb disfresses molt creatives que han fet ells mateixos sobre els esports que competeixen als Jocs.

En definitiva, ha estat una Setmana Cultural molt esportiva on els petits han pogut conèixer de primera mà les disciplines esportives que ja es duen a terme al seu poble, però també d’altres que mai havien tingut l’oportunitat de practicar.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760