Taller de ioga per als més petits

  • L’AMPA de la Llar d’Infants del Morell organitza un taller de ioga familiar aquest dissabte 17 de febrer.

  • Al taller hi podran participar infants de 0 a 5 anys acompanyats d’un adult.

Des de l’AMPA de la Llar d’Infants del Morell es mostren compromesos, guiant-se pels seus estatuts, a promoure activitats de formació pels pares. Aquestes activitats van des de la vessant més cultural a l’hora de responsabilitzar-se de l’educació familiar, fins a la realització de tota mena d’activitats físicoesportives. És en aquest darrer punt que s’emmarca el taller de ioga en família que es realitzarà aquest proper dissabte de 10:30h a 11:30h a la Llar d’Infants del poble.

Aquesta activitat neix de les demandes de les famílies i és que, a principi de curs, l’AMPA els va fer arribar un qüestionari per a conèixer les seves preferències. El ioga esdevé una activitat que aporta tot tipus de beneficis i avantatges tant per a mares i pares com per a infants. Concretament, el ioga per a nens és el conjunt de pràctiques que promouen el domini del cos i una major capacitat de concentració. Els més petits de casa són molt receptius a l’hora d’oferir-los eines per a gestionar les seves emocions. Tant per al nen inquiet o actiu, com per al tímid o vergonyós, el ioga l’ajuda a canalitzar la seva energia i reafirmar la seva autoestima.

El taller d’aquest dissabte és un taller únic per tal de conèixer les impressions dels participants, restant oberts a què en un futur es pugui programar com activitat periòdica, en el cas que existeixi la demanda suficient.

A hores d’ara, ja no es poden realitzar més inscripcions al taller, atès que el termini va finalitzar el passat dilluns 12 de febrer. De totes formes, si n’esteu interessats per a futures edicions, poseu-vos en contacte amb l’AMPA de la Llar d’Infants del Morell a través del seu correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760