Èxit d’una calçotada ben clàssica

  • El passat diumenge 11 de febrer es va celebrar la 1a calçotada i trobada de vehicles clàssics al nostre municipi.

Quaranta persones, una vintena de cotxes, benzina i un grapat de calçots van ser els protagonistes de la primera trobada i calçotada organitzada per Clàssics Morell.

La trobada va consistir en dues activitats. En primer lloc, una ruta des del Morell fins Alcover que va finalitzar amb una visita a la Fàbrica de Cervesa Rosita, una fàbrica de cerveses artesanes del territori. Després de visitar-ne les instal·lacions i conèixer-ne el procés d’elaboració de la cervesa, els participants van enfilar cap al Morell passant per Picamoixons, La Masó, el Rourell i Vilallonga del Camp. A la ruta només hi van poder participar 17 dels 20 cotxes participants, degut a problemes tècnics.

En segon lloc, i en arribar al Morell, es van aparcar els cotxes en un espai cedit per l’Ajuntament, ben a prop del Pavelló Municipal i es va realitzar un pica-pica com a preludi de la calçotada. Des de l’organització Clàssics Morell se’n destaca el temps fantàstic que van poder gaudir durant la jornada, atès que el sol i les altes temperatures els van permetre restar a l’aire lliure sense cap tipus d’inconvenient.

Degut a l’èxit de participació i al bon ambient de la jornada, Joan Gomis de Clàssics Morell afirma que l’any vinent, de ben segur, celebraran una 2a calçotada i trobada de vehicles clàssics al nostre municipi. A més, a finals de maig , tot i que sense calçots, es tornarà a organitzar una trobada que aplegarà vehicles antics de tot el territori al nostre municipi, el qual cada vegada comença a estar més habituat a la presència d’aquests, tot destacant-ne la seva col·laboració en actes com la visita del Patge Reial o el TerraFira 2017.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760