Els trucs del Mag Lari encanten el Teatre-Auditori

  • En el marc de la programació d’hivern i primavera, el popular Mag Lari va presentar el seu espectacle Dolce Vita, inspirat en la pel·lícula que duu el mateix nom.

Aquest diumenge 4 de març, la màgia ha estat la protagonista del Teatre-Auditori. Amb la platea plena a vessar d’un públic amb ganes de passar-ho bé, el Mag Lari ha presentat un espectacle que combina humor, màgia i molta diversió. Després dels èxits aconseguits amb els seus anteriors espectacles, el Mag Lari ha tornat a sorprendre amb la seva nova proposta, en aquesta ocasió al nostre municipi.

A les 6 de la tarda, el mediàtic mag ha pujat sobre l’escenari per a presentar Dolce Vita, un show àgil en què l’ironia està directament lligada als tòpics italians més simpàtics. I és que Dolce Vita és un espectacle de màgia amb aroma italià fruit de la inspiració combinada del clàssic del cinema de Fellini, “La Dolce Vita”, i del hit musical de Ryan Paris.

Amb més de 300 persones de públic, el Mag Lari ha deleitat al públic amb un repertori de jocs de mans ambientats en paisatges de la bella Itàlia. Música, llums i un vestuari treballat han fet que el Mag Lari desbordés amb la seva manera de fer màgia i el públic vibrés i participés. Al Teatre-Auditori, tant grans com petits s’han entregat davant les habilitats d’aquest mag i showman televisiu.

Després de la màgia, l’oferta de la temporada teatral del nostre municipi fa un canvi notable de registre amb Mala Broma. El proper 17 de març, els televisius Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz ens presentaran una comèdia negra en la què uns amics es retroben després de 20 anys.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760