Més de 1500 d’espectadors a la temporada teatral d’hivern i primavera

  • Davant una temporada breu, però molt intensa, el públic morellenc ha respost.

  • Les propostes amb més assistència han estat Adossats i Mala Broma.

En concret, 1684 persones han ocupat les butaques del Teatre-Auditori del nostre municipi durant una temporada que s’iniciava amb la presentació de set espectacles d’àmbit nacional des del 13 de gener fins el 23 de març. 

Pepa Plana va ser l’encarregada de donar el tret de sortida amb Paradís Pintat, premi Zirkòlica 2017. El passat 13 de gener van ser fins a 210 persones les que es van apropar fins al Teatre-Auditori per gaudir de la que seria la primera proposta d’una temporada teatral que prometia. Plana no va fallar i, amb el seu control del ritme, la posada en escena i el seu talent va fer que tot el públic s’aixequés de les seves butaques i acabés dempeus a la fi de l’espectacle.

Amb 143 butaques venudes, Esperança Dinamita va dur fins al Teatre-Auditori la curiosa història de la vedet Consol Garcia Colomer, fent-nos reviure un antic Paral·lel del S. XIX que ja no tornarà.

La tercera proposta va ser Paradise que, com era d’esperar, va omplir de joves i adolescents les grades del Teatre-Auditori. Amb 273 butaques venudes, Paradise va revolucionar el públic morellenc amb la presència de la jove cantera televisiva de TV3.

Barbes de Balena, amb 133 butaques venudes, ha estat l’espectacle amb menys ocupació de la temporada. Tot i així, aquesta proposta de denúncia feminista, a jutjar pels aplaudiments, va ser molt apreciada per la totalitat del públic que va assistir-hi.

La cinquena proposta que inauguraria el mes de març va ser el Mag Lari, que amb el seus trucs a Dolce Vita, va encantar el públic del Teatre-Auditori. Fins a 276 persones van apropar-s’hi per no perdre’s un show àgil on l’ironia era la protagonista.

La sisena i la setena proposta trigarien una mica més en arribar. Mala Broma, el 17 de març, va aplegar fins a 302 persones amb una proposta on la tensió i l’humor van fer arribar fins al límit als actors i espectadors.

Sense treure mèrit a totes i cadascuna de les propostes d’aquesta temporada d’hivern primavera del Teatre-Auditori, es pot afirmar que hi ha hagut una protagonista quant assistència: Adossats. Aquest espectacle va omplir fins a la bandera el Teatre-Auditori i és que, fins a 347 persones van assistir-hi. Humor i família en una urbanització del Vallès Occidental que, sense cap dubte, també podria haver estat El Morell.

Cal destacar també que, fins a 86 adults i 23 joves van confiar en el criteri de programació de la temporada teatral i van comprar els abonaments per tal de poder assistir a tots els espectacles. 

Tot plegat, juntament amb l’èxit de participació de la quarta edició del PrimaverArt, deixen unes xifres ben rodones quant a la programació cultural 2017-2018 del nostre poble realitzada des de la Regidoria de Cultura, Festes i Joventut. Unes xifres, que serien impossibles sense la participació de tots i cadascun dels veïns del municipi. 

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760