Els cursos del Centre Cultural encara tenen places disponibles

  • El passat gener van començar algunes de les 7 activitats formatives que s’allargaran fins al maig.

  • En cap dels cursos s’ha d’abonar matrícula. 

A partir del proper 3 de maig fins el 31 del mateix mes, comencen dels 7 cursos que encara resten per començar de la temporada d’activitats formatives gener-maig del Centre Cultural. Un d’ells és el curs de costura bàsica. A càrrec d’Olivia Garzón, el curs consistirà en aprendre les puntades a mà i a manejar la màquina de cosir. Amb un cost de 38€, més les despeses del teu propi material, podràs aprendre des de fer els baixos d’uns pantalons fins a cosir uns botons o una cremallera. Cal destacar que aquest curs funciona des de l’any 2016 amb crítiques i experiències molt positives per part dels usuaris i usuàries.

A banda de l’oferta d’aquest curs de costura, el Centre Cultural també ha programat uns cursos enfocats a l’inserció laboral. Aquest és el cas del curs de monitor/a de menjador que comença el 12 de maig i s’allargarà fins el dia 20 del mateix mes. Amb un horari de 10h a 14h i de 15h a 19h els dissabtes i de 10h a 14h els diumenges, aquest curs us donarà les bases del que és un menjador escolar, quina és la seva funció dins de l’educació i quins són els recursos més utilitzats en aquest àmbit. Per a superar-lo, haureu de pagar una taxa de 140€ i assistir a totes les classes, atès que el preu inclou un certificat d’assistència.

En segon lloc, també hi ha programat el curs de manipulació d’aliments que es realitzarà el dissabte 19 de maig de 10h a 14h per un preu de 20€.

Segons la Regidoria de Cultura, Festes i Joventut el criteri de programació dels nous cursos del Centre Cultural és mirar d’atreure a un ampli ventall de veïns i veïnes del poble, amb especial interès cap als joves. Cal tenir en compte que totes les inscripcions es realitzen a les oficines del Centre Cultural de dilluns a divendres de 17h a 21h, i que si algun curs no arriba al mínim d’alumnes, aquest quedarà anul·lat.

A continuació, vegeu els cartells dels cursos als quals encara teniu l'oportunitat de participar:

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760