Quan la Llar dels teus somnis es converteix en realitat

  • Aquest dissabte 14 s’ha materialitzat el projecte de cocreació “La Llar dels teus somnis” a la Llar d’Infants del Morell.
  • Organitzada des de l’AMPA de la Llar d’Infants, aquesta és la 3a edició d’aquesta iniciativa.

Amb l’objectiu que totes les famílies puguin aportar el seu gra de sorra en la millora de l’espai del centre educatiu, la Llar d’Infants del Morell ha culminat aquest dissabte el projecte “La Llar dels teus somnis”. Aquesta iniciativa és fruit d’un llarg i ampli treball comunicatiu entre la comunitat educativa i les famílies, que va començar el passat mes de febrer.

Aquest és el tercer any consecutiu en el què al nostre municipi es realitza “La Llar dels teus somnis”, la qual consisteix en tres fases diferents.

En primer lloc, es desenvolupa una pluja d’idees dels infants, famílies i educadors per a què cadascú faci una o diverses propostes de la Llar que desitja.

En segon lloc, s’escullen les propostes que més s'adeqüen a la línia educativa del centre i s’estudia com dur-les a la pràctica.

I en tercer i darrer lloc, arriba la materialització del projecte: fer el somni realitat. Durant una jornada de treball, la Llar d’Infants va restar oberta a totes aquelles famílies que volguessin participar a construir les propostes resultants.

Algunes de les propostes escollides per aquesta tercera edició han estat la construcció d’un hort al pati de la Llar, d’un panell d’experimentació imantat, d’un joc de pesca, o d’un joc de llums gegant que afavoreix l’experimentació dels més petits, entre d’altres.

 Des de la Llar d’Infants se’n destaca la voluntat d’aconseguir la millora de l’entorn dels usuaris, però també una major implicació de les famílies amb el centre educatiu. Somiar és gratis, però fer realitat els somnis dels infants del nostre municipi pot ser més fàcil del què ens pensem.

 Les propostes de la Llar d’Infants per aquest mes d’abril no finalitzen aquí. A més a més, en motiu de Sant Jordi, la Llar d’Infants celebrarà la Setmana Cultural. Del 23 al 27 d’abril es desenvoluparan un seguit d’activitats variades que van des dels conta-contes fins al teatre, passant per un concurs de pastissos o una visita dels bombers. 

Si esteu interessats a participar-hi, consulteu-ne la programació a continuació:

 

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760