El Morell obre les portes a l’anglès

  • Des del 10 d’abril fins a mitjans de maig, comerciants i botigues del Morell realitzen un curs d’atenció al client en anglès.

  • Aquesta és la primera de les tres formacions de la regidoria de Promoció Econòmica previstes per aquest 2018.

“Do you speak english?”, aquesta és una de les preguntes que és molt probable que escoltem els dimarts o dijous al vespre si ens apropem al Centre Cultural del nostre municipi. L’anglès s’ha convertit en la llengua més utilitzada del món, amb 508 milions de parlants i essent oficial a 67 països. Per aquesta raó i perquè El Morell serà seu dels Jocs del Mediterrani el proper mes de juny, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha cregut adient organitzar un curs d’atenció al client en anglès de nivell bàsic dirigit a l’atenció al client a nivell comercial.

El servei del curs el realitza la Cambra de Comerç de Tarragona i compta aproximadament amb uns 24 alumnes en total. La majoria d’aquests són persones que treballen al comerç local o empreses morellenques, per això el curs es realitza en un horari compatible amb aquesta activitat econòmica. Cada dimarts i dijous al vespre, de 20h a 22h es fa un repàs de coneixements bàsics per tal de donar les eines a botiguers i comerciants per atendre a possibles visitants en aquest idioma.

El 2017 la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ja va organitzar un curs de màrqueting tradicional i xarxes socials. La programació d’aquest curs es troba en la mateixa línia de treball: “donar totes les eines formatives possibles als nostres botiguers per tal de contribuir amb un comerç local més fort i competitiu”, apunta Susanna Ferré, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

A nivell de participació, el curs “Obre la porta a l’anglès” està essent un èxit i és que el límit de places era de 20 i s’ha sobrepassat la xifra, quedant-se fins i tot algunes persones en llista d’espera. La tria dels participants ha funcionat a partir d’un criteri: s’ha donat prioritat als botiguers i les empreses associats a l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell.

El curs finalitzarà entre el proper 15 i 17 de maig, quan se celebrarà un acte de cloenda al Centre Cultural del municipi, on s’entregarà un certificat d’assistència a tots i cadascun dels participants.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760