Celebra aquest Sant Jordi al carrer

  • El proper dilluns dia 23 celebrem el dia dels llibres i les roses al carrer.

  • Les parades de la Rambla Joan Maragall obriran de 9h fins a les 20h, aproximadament.

Tot és a punt al nostre municipi per gaudir, un any més, dels actes que envolten la celebració de Sant Jordi. Les roses i els llibres seran un cop més els grans protagonistes de la Diada, al nostre municipi que aprofita aquesta data per acollir diferents activitats de caire cultural.

Tot plegat començarà el mateix dia de Sant Jordi al matí. Quan El Morell es desperti i comenci a muntar les seves parades al llarg de la Rambla Joan Maragall, els més petits faran camí cap a elles. Tant els alumnes de la Llar d’Infants com els del CEIP Ventura Gassol acudiran a la Rambla per a visitar les parades de Sant Jordi i, tot seguit, faran una visita guiada a la Biblioteca Municipal. Per la seva banda, L’Associació Cultural Sardanista del Morell repartirà coca amb xocolata davant de les oficines del Centre Cultural, al carrer de la Coma, per a tots els més menuts del poble.

També al matí, el grup de teatre de l’IES El Morell farà una representació al Teatre-Auditori, així com també es desenvoluparà una activitat de cant coral per part dels mateixos alumnes de l’institut. Cal destacar que aquesta activitat havia estat programada a l’agenda municipal per al dia 24, però finalment per motius de calendari, s’ha traslladat al mateix dia de Sant Jordi.

A més de roses i llibres, a les parades pot ser que hi trobeu una feina. De 10h a 14h, l’Oficina de Treball hi col·locarà una parada on es facilitarà informació general del funcionament de l’Oficina, dels serveis que aquesta ofereix (orientació laboral, tècniques de recerca de feina, recursos de formació, redacció currículums, acompanyament en itineraris d’inserció…), i de la documentació per donar-se d’alta a la Borsa. Per una altra banda, també es donarà informació del servei a gent que tingui negoci per tal que puguin comptar amb la nostra borsa de treball per cobrir les seves demandes de personal. L’Oficina de Treball del Morell és un projecte on l’Ajuntament, conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha implicat activament amb la inserció d’aquelles persones en situació d’atur i col·lectius amb major vulnerabilitat.

A partir de les 17h, l’Associació Cultural Sardanista del Morell i la Cobla Reus Jove ompliran de música i dansa el Carrer de la Coma, tot amenitzant amb dos altres trets representatius de la cultura catalana en aquesta data tant nostrada: la cobla i la sardana. Tot seguit, es durà a terme al mateix espai l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi organitzat per la Biblioteca Municipal del Morell. Les categories del concurs són les següents: dibuix infantil, construcció d’un drac reciclat, escriptura d’una llegenda original i fotogràfic. A més, cada participant s’emportarà un petit detall en reconeixement a la seva participació.

Però El Morell no posarà punt i final al Sant Jordi el dia 23. El proper divendres 27 a les 15:30h arribarà un acte convertit ja en tradició al Morell: el concurs de pastissos de Sant Jordi, amb pares i mares dels alumnes de la Llar d’Infants. Aquest concurs arriba enguany a la seva catorzena edició i premiarà el pastís més original, el més divertit i el més gustós, a més d’oferir un detall per a tots els participants.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760