L’EMM posa música a la primavera

  • Aquest abril l’Escola Municipal de Música ha treballat de valent per a oferir una variada oferta de concerts.

  • El 24 i el 25 d’abril alumnes i professors de l’EMM van fer una mostra de gairebé totes les línies d’ensenyament de la seva oferta educativa.

Aquesta darrera setmana, el Teatre-Auditori i el Centre de Serveis per a la Gent Gran han estat testimoni de la bona cantera de músics de la qual disposa el nostre municipi. En primer lloc, el passat dimarts 24 d’abril l’EMM va celebrar el Concert de Primavera, un concert de caràcter pedagògic dirigit als alumnes de l’escola però obert a tots el públics. 

Enguany els convidats al Teatre-Auditori van ser l’Aula de Guitarra de la mateixa EMM i el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, dirigit pel professor Ferran Rodríguez. Ambdós, van oferir un concert centrat en la guitarra però diferenciat en dues parts: explicació de l’origen de la guitarra i la interpretació de peces per a guitarra sola i, en segon lloc, la interpretació de guitarres professional per part de 17 alumnes. Tot plegat, va permetre al públic poder escoltar la sonoritat d’aquest instrument i dels seus intèrprets. 

El primer Concert de Primavera es va instaurar durant el curs 2012-13, en el què el grup TXAÇ va oferir un concert de corda fregada i altres instruments. Després l’han seguit les gralles, les orquestres, els saxòfons, els metalls i la percussió fins arribar a l’actualitat.

En segon lloc, el dimecres 25 d’abril va ser el torn d’alguns dels alumnes més petits de l’EMM. El meu primer concert és una iniciativa molt especial de l’Escola de Música realitzat pels alumnes que han començat amb un instrument aquest curs. Es tracta d’una audició-concert on els únics protagonistes són els alumnes, atès que realitzen una demostració total de tot el que han après aquests darrers mesos. Enguany vam tenir l’oportunitat d’escoltar alumnes de totes les especialitats al Centre de Serveis per a la Gent Gran: flauta travessera, violí, viola, violoncel, guitarra, piano, gralla i timbal. 

Tot plegat fa que el nostre municipi pugui dir que compta amb una bona salut musical i que està en bones mans: les noves generacions creixen amb molta oïda i molt de ritme.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760