El Morell es mou en motiu del Dia Internacional de la Dansa

  • El divendres 27 d'abril es van realitzar els actes centrals per celebrar el Dia Internacional de la Dansa que, com cada any, se celebra el dia 29 d'abril.

Durant la tarda del passat divendres es van aplegar a la Rambla Joan Maragall dues de les associacions del municipi que tenen un vincle especial amb aquesta disciplina artística. L'escola de dansa de l'AMPA Ventura Gassol va oferir una “flashmob” on, a banda de participar-hi una cinquantena d'alumnes de l'escola, també hi van poder participar els familiars, realitzant així un ball on tant grans com petits eren els protagonistes.

Després de l'escola de dansa va ser el torn de l'Associació Cultural Sardanista del Morell que, aquest cop, ens va mostrar una altra vessant de la feina que fan dins l'associació. Una quarantena de balladors i balladores van fer una exhibició de balls "country", activitat que també realitzen un parell de dies a la setmana.

Un cop acabades les exhibicions a l’aire lliure, unes 70 persones van acudir al Teatre-Auditori per veure l'espectacle "Little Night Cabaret" on el ball i l'humor histriònic en van ser els protagonistes. Malauradament i degut al mal temps, la ballada de sardanes que s'havia de realitzar el diumenge 29 es va haver de suspendre. Tot i aquest entrebanc podem dir que els actes realitzats al nostre municipi han demostrat que El Morell es mou i amb molt bon ritme.

 

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760