Quan les parets parlen

  • Avui i demà arriba una mostra i un taller de graffitis al nostre municipi.

  • Les inscripcions per a participar-hi són gratuïtes.

Si passeu pel Parc de l’Estació avui hi trobareu la mostra de graffitis que s’hi ha instal·lat per part de l’artista tarragoní Dabuten Tronko amb la col·laboració del reusenc Foham Fonezs. Fins a les 14.30h pel matí i de 16h a 20h tindreu la possibilitat de veure com treballen en directe: parets i spray sent la pintura mural de carrer la màxima protagonista.

A més a més, per tot aquell qui s’engresqui, demà dimarts de 16h a 20h es podrà participar d’un taller de graffitis a càrrec de Dabuten Tronko. Aquesta no és la primera vegada que les parets parlen al nostre municipi. El curs passat, amb la col·laboració dels estudiants de l’IES El Morell, es va dur a terme la il·lustració de la façana del mateix institut i enguany, també els estudiants han continuat la tasca pintant la paret interior del pati.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, amb l’objectiu de fomentar la participació juvenil en l’expressió artística a l’espai públic del poble. Les activitats d’avui i de demà han de permetre fer uns quants murals a la zona de l’estació i així també posar una mica d’art i color en aquest espai. Les inscripcions són gratuïtes, tan sols caldrà apuntar-se a l’activitat avui a la tarda a partir de les 16h a les oficines del Centre Cultural.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760